Miten valita paras silmälasien kehyksiä verkossa

Kanssa jatkokehitysosastoa silmälasien teknologia, tyylikäs kehykset on tullut olennainen tarvike useimmat ihmiset ympäri maailmaa. Tänään silmälasit ovat sported monet teistä paitsi näön parantamiseen tai vain suojaa, vaan myös tyyli tarkoitukseen. Muutaman ihmisille, valita paras kehyksiä on vähän haastava tehtävä, oikeassa! Joten silmälasien valmistajat tarjoavat sinulle parasta kevyt ja joustava malleja, jotka ovat riittävän vahvoja kestämään minkäänlaista katkenneita. Sinun tarvitsee vain selvittää tyylikäs silmälasit, jotka vastaavat ulkonäöstäsi. Paras Silmälasikehysten voi varmasti tuoda esiin täydellisyyteen kasvonpiirteitä. Seuraa ohjeita, kun valitset suosikkisi silmälasien kehykseen verkossa.

1453407966610

Kun joukkue jalkeilla silmälasit, sinun kehyksiä olisi täydennettävä muoto kasvosi luoda uuden muodin. Se parantaa kasvojen piirteitä, kuten kasvojen muoto, ihon sävy, ja hiusten väri. Määritetään oikea rungon muoto ja väri tuo glamouria kasvot. Yleensä on seitsemän erilaista kasvojen muotoja. Mukaan muodossa kasvot, voi valita silmälasit runko verkossa helposti. Peilata määrittämään kasvojen muodon.

Valitse aina silmälasit, jotka ovat täysin komplementaarisia kasvojen muoto. Seitsemän kasvojen muotoja ovat pyöreitä, sydämen muotoinen, neliö, suorakulmainen, pitkänomainen ja soikea. Kulmikas kasvot näyttävät hyvältä, pyöristetyt reunat ja täydellinen; pehmeä kasvot näyttävät melko kanssa teräväreunaisia runko. Pyöreä kohtaamat henkilöt näyttävät paremmilta neliön jäsennellysti, joka tekee niiden kasvot näyttävät ohuempi ja pidempi. Saat kolmion kasvoja valita geometrinen vanteet kanssa lempivärisi päällä puoli.

Sydämen muotoinen kasvot kaunis kehyksiä, jotka ovat leveämpi pohja, reunattomat tai vaalea ja saavuttaa täydellisen kampauksen. Square kasvot näyttävät paremmilta soikea tai pyöreä vanteita, parantaa niiden tyylikäs ulkonäkö. Pitkänomainen kasvot muotoinen henkilöt voivat valita pyöreä tai kaareva niitä yhdistetään yhtä suuri vanteen rakenne. Soikea kasvoja voi valita tyyppistä runkoa kuten pyöreä, kulmikas tai soikea ja vain mennä tyylillä.

Muista, että ylin rivi näiden tukeva rakenteisiin pyritään aina seuraa käyrä kulmakarvojen. Katso ihon sävyä ja sovittaa oman ihon sävy parasta laatua lasin muotoja. Voit myös täydentää parhaiten lasikehyksissä kanssa hiusten väri tyylejä ja valintoja.

Riippuen elämäntapa, voit valita kustannustehokasta ja kevyt muovi silmälasit verkossa, jotka tulevat monet lajikkeet väriyhdistelmiä. Metal silmälasit ovat hypoallergeenista ja tulevat kestäviä malleja. Nämä tiedot ovat ihanteellisia kantajansa jotka haluavat käyttää erittäin kevyt runko.

Kannattaa Viihdyn valitsemasi kehyksen, ja sen ei pitäisi liukua alas nenääsi kun hymyilet. Keskustele optometrist määrittämiseen erittely spektaakkeli osia. Perustuu tyyli, tarkoitus ja budjetin optisen asiantuntija ehdottaa sinulle parhaiten silmälasit, jotka ovat kestäviä ja tukeva. Opastuksella silmä ammattilainen, etsiä paras verkkokaupoista, jotka tarjoavat korkean alennettuun hintaan tuotteeseen. Match persoonallisuuttasi kanssa elegantti ja tyylikäs silmälasit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *